Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Gå till toppen

Topp

57 kommentarer

Chael Sonnen får dispens för testosteronterapi

sonnen

Den atletiska kommissionen i Nevada (NSAC), som ger licens för att få gå match, beviljade under dagens sammanträde Chael Sonnen dispens för att använda sig av testosteronterapi för att behandla sin hypogonadism. Detta var avgörande för att den kommande titelmatchen mot regerande mästare Anderson Silva skulle kunna bli av.

Både inför och efter matchen kommer Sonnen vara tvungen att lämna blodprover så att kommissionen kan bevaka hans testosteronnivåerna utifrån de injektioner han själv kommer att utföra två gånger i veckan. Det finns även en begränsning hur nära inpå match han kommer tillåtas att använda injektionerna.

Sonnen påbörjade denna behandling 2008 och blev ertappad med för höga testosteronnivåer efter första matchen mot Silva på UFC 117. Sonnen menade att det rörde sig om ett missförstånd och att han trodde att kommissionen var medveten om hans behandling. Men sedan dess har han haft kontinuerlig kontakt med kommissionerna i samband med både UFC 136 och UFC on Fox 2.

UFC 148: Silva vs Sonnen II kommer att hållas på MGM Grand Garden Arena i Las Vegas den 7 juli.

 • Kaptenkami

  Tabba dig för fan inte nu snälla rara!

 • http://twitter.com/Quezcatol ANgry SwEdish PERSON

  … är ju inte kunnig inom området, men lider Chael verkligen av testosteron brist?

  • Rafel

   Det är luddigt vad som klassas som ”testosterone deficiency”, det är väldigt lätt att få det utskrivet. Det är dock inte lika effektivt som att dopa sig åt sidan olagligt och vara ren när det är matchdags. 

   • harrythedevil

    Vadå inte lika effektivt? Man kan höja sina värden till skyarna mellan matcher, bara man sjunker ner till normala värden när det är matchdags. Finns ingen risk för att bli tagen för spår av steroider, då man har laglig dispens för att använda konstgjord testosteron. ^_-

  • SamiMMA

   Hela Team Quest lider av samma åkomma. Hendo, Sonnen, Marquardt, har jag glömt någon? Dom kanske glömde tvätta av mattorna efter ett brottningspass och smittade varann?

   • Bertil

    Nate Marquardt i Team Quest?

 • David

  Känns lite som fusk. Som att han inte missbrukar det för att kunna träna hårdare, sen 2-3 veckor innan matchen så tonar han ner användningen till lovliga gränser.

  • Slin

   Vad är då syftet med att söka dispens om det? För att komma undan slumpmässiga kontroller? Då kan han ändå inte missbruka det.

  • Tomas

   Han kommer att testas regelbundet både före och efter fighten… Sonnen kommer nu att vara en av de mest bevakade och testade snubbarna i UFC.

   • Tomas Mor

    Enligt vem?

 • http://www.facebook.com/people/Joel-M-Lindmark/577051460 Joel M Lindmark

  <3 Chael.

 • Johan Varnander

  Som tidigare kommentarer menar är det ju knepigt att veta om man nu har ”för låga” halter. Märkligt hur många MMA-fighters kommer fram till att de har för lågt testosteronvärde eller hur? Är det så att femininare män drar sig till sporten och i så fall är det de femininare mer lyckade än de med normala värden? ju närmre bältet du kommer desto vanligare är positiva dopningsresultaten (dock är de ju också tätare vid sådana tillfällen). Kom igen, ni behöver inte den där skiten. lägg ner

  • Barge

   Man märker det oftast efter träningar osv, många är helt slut efter träningar, det är svårt för oss att förstå för även om vi tränar så är det ingenting jämnfört med hur ett MMA proffs som Sonnen Rampage eller Hendo tränar, Hendo sa att han fick gå och testa sig pga att han kom hem efter sina  träningar kände sig sjuk och blev soffliggandes hela dagen och kvällen. Många av oss som sitter här och kommenterar har säkert samma problem men märker inte av det då vi inte tränar hälften så hårt. Sen är det klart att många av dom fuskar också!

   • Johan Varnander

    Ja jag ska inte säga att jag har någon koll på deras liv osv. Du har säkert rätt, hoppas bara att federationen har koll på vilka som fuskar och inte.  Gött att se sonnen vs silva igen! 

    • Barge

     Ja absolut, bort med fuskarna. Ja kommer bli en grymt sjuk fight!

  • Tur_i_ful

   Beror nog till stor del att de har dopat sig i sin ungdom, deras college sportande för att bli bäst 

   Deras produktion av testosteron har blivit fukk´d up pga det. 

   • Brottare

     Eller att dom tränade Brottning under hela ungdomen och inte åt  tillräckligt i kombination av övertränande och konstanta weight cuts. Inte bra när kroppen ska utvecklas.

 • nitohu

  Hur länge ska det egentligen dröja innan MMA-nytt inser att Sonnen inte hade ett för högt värde i ett  testosteron test i samband med UFC117.Han gjorde ett T/E ratio test.Där han p.g.a sin TRT behandling hamnade utanför normen för vad som är normalt för någon som inte går på just den behandlingen.

  Att hamna utanför normen i ett dylikt test indikerar bara att det kan finnas ett icke kroppseget hormon i kroppen och att nivåerna är manipulerade.Vilket ju sonnen har legitima skäl för p.g.a sin TRT behandling.Sonnen har aldrig någonsin testats med för höga testosteronvärden.Det han slutligen blev avstängd för var att han inte hade meddelat kommissionen om sin behandling på ett korrekt sätt.Inget annat.

  • SamiMMA

   =Sonnen är en fuskare. Hans fans kommer alltid ha undanflykter likt sin gud men hur man än vrider och vänder på det så är han en fuskare. Precis som han försökte dölja sin klappning i Silvamatchen och i Filhomatchen eller när han ”tvättade” stålar vilket han senare blev dömd för= Cheater in life. Fattar inte hur ni kan se upp till en sådan vidrig karaktär bara för att han är smord i käften.

   • nitohu

    Du drar helt felaktiga slutsatser och klistrar hela tiden bara  epitet istället för att komma med vettiga argument.

    Att han är fuskare i dina ögon innebär ju inte att ha när det på riktigt.Att kalla fakta för undanflykter blir ju bara löjligt.

    Att du tror att Sonnens fans ser på honom som någon slags Gud.Saknar också relevans.Eftersom du omöjligt kan veta på vilken nivå någons sympatier för en fighter ligger.
    Jag är själv inte något större Sonnen fan.Visst han kan vara kul emellanåt men egentligen har han ju en ganska tråkig stil.Att jag håller på Sonnen beror mer på att jag stör mig på hans haters och dom missuppfattningar som rått angående bl.a domar och TRT behandlingar.

    Filoklappningen känner jag inte till.Men vad gäller Silvamatchen.Så klappade han ju när han var på väg in i dimman så att säga.Och att man inte kommer ihåg detta är i sig inget anmärkningsvärt.Prova så får du se.

    Jo han blev dömd för penningtvätten ( eller vad rubriceringen nu blev ).Det är sant och går inte att förneka.Men såvitt jag förstått ( detta är jag dock inte helt säker på ) Så var ingenting av det han gjorde.Något som gav honom någon ekonomisk vinning.Men hur som helst givetvis ändå ett lagbrott.Antagligen ungefär lika omoraliskt som skattefiffel.

    Till sist:Om du slutar o hata, så kommer du att kunna  se saker och ting ur ett mycket klarare perspektiv.

     

  • Tur_i_ful

   Du har ju ett stoort fel i ditt påstående. 
   Går man på testo-behandling ska man hålla sig inom riktvärdena max 6/1 i förhållande. Gör man det korrekt ser inte jag några problem med att behandla sig. Har man 16/1 i förhållande innan match och man vet halveringstid å sånt som han så klart vet kan han lika gärna ha haft 50/1 när han inte blev testad några veckor innan match.

   Och har man ett testosteron värde på 0.375 för att komma upp i lagliga 6/1 förhållande, tjaa då står man nog inte ens upp på benen utan att känna sig sjuk

   • nitohu

    Ett T/E ratio test säger ingenting om testosteronnivån.Den kan lika gärna vara både för låg som för hög.Testet visar bara att man på ena eller andra sättet manipulerat förhållandet mellan  testosteron och epitestosteron.Ett T/E ratio test utanför normen.Kan bara anses vara onormalt för den  som inte går på just den behandlingen eller haft annan anledning att manipulera detta förhållande.Man kan säga att det råder två måttstockar här.Det enda värde man inte får överstiga om man går på TRT är ett normalt testosteronvärde.Vilket också förklarar varför Sonnen nu får göra detta test och inte ett T/E ratio test både före och efter matchen.

    • Tur_i_ful

     Det är ju det jag menar. Han hade ett 16/1 mellan testo-epi. Man kan manipulera epi-värdet, men det synns isåfall i B-provet. Håller man sig inom 6/1 är det lagligt och inga problem men att ha ett så lågt värde som 0.375 (sorry menade i epi) för att få max 6/1 i förrhållandet så mår man inte bra fysiskt.

     Finns några som haft under 0.8 i  epi  men det är inte många.  0.8*16 = långt över den lagliga gränsen 6/1

     Med behandling ska man aldrig överstiga 6/1  oavsätt sina testosteronvärden från början. Det är därför alla sporter har T/E kissprov för att i A-prov  fastställa att man är dopad eller inte. B-prov testar man vilken slags doping man tillfört.

     • Tur_i_ful

      Ska tillägga

      Hittar man inte dopingklassade preparat i B-provet går man helt fri. Det har hänt men det har faan inte hänt många idrottare….

 • Nilsfranyttrerymden

  Testosteronterapi är inte ett uns konstigt. Och det är faktiskt så att med åldern går inte nivåerna i taket precis… Testosteronterapi är och så ska alltid vara ok bland fighters så länge man håller rätt värden innan match. Sen att wiggatrashet och pajasen a k a Nick Diaz röker maja och kommer till matchen påtänd är det ingen som tycker är ett dugg konstigt. Då är det häftigt och skitbra mot diverse jävla hitte-på-sjukdomar… härligt sund inställning till livet!

  • Flflgkgkg

   äldre människor har sämre förutsättningar inom alla idrotter. tycker du att det ska vara ok att dopa sig när man blir äldre så att alla har samma villkor eller kan det vara ett tecken på att det är dags att lägga ner?

   varför tror du att diaz har en hitte på sjukdom men inte sonnen?

  • Reality_wins

   Håller med om TRT!!   Meeeeeeeeeeen…..
   1. Han kom inte till matchen ”påtänd”, dom hittade inte THC i kroppen utan metaboliter som tyder      på att han  har rökt cannabis någon gång under de senaste 1-3 månderna.2. Och berätta gärna för dom runt om i världen som använder cannabis som medicin att dom ska sluta hitta på. Även alla som som har blivit botade från grönstarr, astma, samt alla med aids och cancer som använder det för att kunna leva ett drägligt liv. Nu så är väl dom frikostiga med kort till ”patienter”, men faktum är att det har visats sig vara bra för bl.a adhd  som Nick har.

   Trött på oinformerade människor som vräker ur sig stundtals sanslösa uttalanden.
   Bara för att staten och andra myndigheter säger det betyder det inte att det är sant.

 • http://www.facebook.com/christian.raneback Christian Ranebäck

  Kan ni på allvar mena att ni inte detta luktar unket? Hela Sonnens hantering av sin sk sjukdom?

 • Tur_i_ful

  Alla fighters borde få skriva på att man ska testas 2ggr oanmält för doping som Overeem, fast det ska gälla årligen… Då skulle de få kontroll på dopingen inom sporten

 • http://www.facebook.com/christian.raneback Christian Ranebäck
 • Daniboi

  Hur kommer det sig att bara MMA-fighters har denna åkomma? Tränar inte friidrottare hårt? Fotbollsspelare?
  Kan det inte vara så att när man blir äldre så går produktionen av testosteron ner av naturliga skäl? Inom dom flesta idrotterna har utövarna sin peak strax innan 30, sedan går det nedför pga åldern. Men inte inom MMA, för där testosteron behandlar man sig.

  I UFC har vi utövare nära 40 och över som har fysik som en 20 åring med hjälp av laglig testosteron behandling. Är det så jävla svårt att acceptera att man inte kan vara i toppen och träna lika hårt när man blir äldre? Jävla skämt hela testosteron cirkusen!

  • Tur_i_ful

   Friidrottare får ha ett lagligt värde på 4/1, så samma problem finns där. Och de får så klart köra med testosteronbehandling som alla andra.

   De testas dock mer med oanmälda tester vilket inte har skett inom MMA (förrens när de testade alla HW till UFC 146) så inom denna värld kan man ”cykla bort” dopingen på ett helt annat sett..

   • Kallest

    Det riktigt löjliga är att 6:1 ration existerar för att 0.1% av alla män kan producera så mycket testosteron naturligt. Vid 4:1 är det ”bara” ca 2.5% som kan producera de nivåerna, och ration är medvetet generös för att inte fälla folk med naturligt hög testosteronproduktion. Hade man satt ration efter vad som är normalt hade 2:1 vart ett helt tillräckligt värde

    Men om man måste ha ”terapi” för att nå upp i en normal testosteronnivå och kan reglera hur mycket testosteron man får i sig så varför ska man då gå över 1:1 om inte, ja, för att öka sin prestationsförmåga utöver sin naturliga förmåga. Nevada har just legaliserat doping. Grattis. 

    • Tobbehultkvist

     Ett ratio test säger faktiskt inget om testosteronnivån.Det är bara ett värde som anger förhållandet mellan testosteron och epitestosteron.Bara det.För att ta reda på testosteronnivån så måste du göra ett testosterontest.

  • N.I.B.

    Det beror på att gamla brottare som Chael och Henderson skjutit upp så många ryssfemmor i sina system genom åren att deras naturliga testoproduktion skadats. Som tur är tycker man synd om dem i usa, och hjälper dem att fortsätta prestera som tjugoåringar.

 • Mr. V

  Föreställ er hur Cirkus-Sonnen hade gått om det var Silva som gick på terapin. Ha…

 • ant00n

  Whatever it takes to beat Silva!

 • Heeej

  Brukar inte newbs säga att Pride inte testade?? Vad är skillnaden? Pride testade inte och i UFC så räcker det med att säga att dina pungkulor inte fungerar så får du skiten ändå

 • http://twitter.com/phase2design Martin Carlsson

  Chael snackade mycket om detta helt öppet på Joe Rogans podcast. Jag är inte så insatt, och jevligt trött nu, men som jag fattade det pratade han om att man får manipulera sin testosteron hur mycket man vill, frågan är bara HUR man gör det. Att man kan använda vitaminer m.m istället för doping. Joe Rogan hakade på i alla fall, han tuggar ju själv precis allt möjligt och har sin egna pillerbutik på http://www.onnit.com/

  Men i alla fall, Sonnen nämnde väl också något om att man inte kan mäta testosteron på det sättet som kommisionen gör.. Det kändes i alla fall att han visste vad han snacka om, som vanligt visserligen, han är ju bra på att snacka.. Men Joe Rogan va med honom och Joe känns väldigt intelligent och ärlig, och kan verkligen säga vad han vill och skulle inte tveka på att protestera

  • Matte

    Lycka till med att skaffa ett 16:1 värde genom vitaminer…

  • Mr.Know-it-all

   Joe Rogan som vetenskaplig källa….. SMH!

   Jag är ett stort fan av Joe Rogan, men HALLÅ! Även du måste väl inse hans brister?
   Ja för vem som helst kan inte starta ett Vitamin/Protein företag. Det krävs medicinsk expertis för det va? hahahahahah /facepalm

 • Gäst

  Jag fattar inte hur den här killen kan ha så många fanboys! Jag tror vi alla någon gång under våra liv har träffat en kille som är sjukt duktig på att snacka men när det väl gäller så backar han inte upp sina ord. Missförstå mig ej, jag syftar inte på fighten med Anderson Silva där han gjorde ett fantastiskt jobb utan jag syftar på hur livrädd han var i bilen med Wanderlei för att därefter snacka massa skit om honom i intervjuer. DET är inte en kille att se upp till. Eller skitsamma, det är inte för mig att avgöra… men det förvånar mig att folk gör det. C’est tout

  • chrillekrokodil

   Tror knappast han var livrädd för Wanderlei. Däremot är det för jävligt att man får roida fritt med läkares tillstånd. Hur är det i andra sporter? Det här med låga testonivåer måste ju bero på att de har tryckt sprutor en gång i tiden. Smutsig jävla sport och så orättvist mot de som håller sig till en sund kost och tränar hårt.

  • Lolz

    Livrädd av personen som haltade in i bilen med kryckor? Som han även vet skulle totalt Dominera om det skulle bli en fight? jovisst. lol.

   Sonnen haters är bra roliga

   • Coleman

    Dream on. Han kunde knappast ta ner Bisping och fick storstryk stående. Hans laynpray är hans enda utväg och en Wanderlei i prime hade halshuggit fanskapet på 3 sekunder.

    Sonnen fanboys verkar oftast förvirra hans käft för hans fightingsförmåga

    • Stringfellow

     När Wanderlei halshögg sopor ja? Sonnen = nr 2 i divisionen, var är Wanderlei? 

     • chrillekrokodil

      Sopor som t ex Rampage (på den tiden han inte enbart boxades) x 2?

     • Coleman

      Sonnen nr 2? just det ja. Du glömde Belcher, Palharris och Lombard alla redo att ta honom till skolan. nr 2? he he är det före eller efter att han injicerar sönder skinkorna med testo? Wanderlei är en mma legend. Vem fan är Sonnen? Just det ja att gå toe to toe mot en 120 kg:s Hunt och en HW Mirko när Mirko fortfarande hade hela knän är sopigt. * Palmface *. Hade gärna velat sett varmkorven med mmahandskar gå in i ringen med Mirko nu. En Mirko i sin prime hade jag helst inte velat se då jag förmodligen hade svimmat av all våld som varmkorven med mmahandskar hade blivit utsatt för :D

 • http://twitter.com/K_starfighter Kenny Starfighter

  bara sjukt…

 • Doodie

  Let the dope show commence…

 • http://www.facebook.com/people/Arne-Öhman/715966408 Arne Öhman

  Hemskt lustigt att både Sonnen, Marquart o Hendo har helt absurda käkpartier… Av den s k Captain America-modellen. Det Svenska rasbiologiska institutet i Uppsala kanske kan bidra med arkiverade mätdata för att verifiera huruvida dessa absurda skallben håller mänsklig standard (OBS. IRONI FINNS HÄR!)

  Seriöst. Dom ÄR dopade, av medicinska skäl, som är en bieffekt av den doping de tog när de var unga. Börjar faktiskt tappa intresset för sporten p g a detta svammel och daltande med de som så uppenbart FUSKAR. Antingen är det dags att släppa allt fritt eller att dra åt svångremmen som satan, för det börjar allvarligt talat bli pinsamt.

  • chrillekrokodil

   Ord!

  • Derp

   För doping finns ju inte i andra sporter.

 • MmmMmmM

  VILKET BS! Så som man bäddar får man ligga! Om man varit så korkad att man stoppat in sånt skit i sin kropp när man va yngre får man fan ta konskevenserna som kommer med det. Är man komplex fyllde eller bara inte har fysiken eller talangen bör man inte ens syssla med det från första början…  Om det nu är så jävla bra med sterioder, borde inte alla få det när dem är ung. Så vi kan leva hundra år längre eller… A just man måste bara få det när man det när man gjort det i yngre dar så att kroppen inte bryter ner… Som jag sa BS! 

 • Train

  Vad kul och ärlig mma-världen känns nu. Cheat Sonnen fick trots sin förlust mot Bisping ett andra försök på Silva. Senast förlorade han trots fusket, men nu ska han alltså tillåtas fuska? 
  Det kommer visserligen inte spela någon roll, då Silva inte kommer vara i ett grönsakstillstånd denna gången. Cheat kommer få vad han förtjänar…

 • Outsidethebox47

  Antingen är det kvalificerat skitsnack eller så är det som jag alltid sagt. Killen har inga kulor…(eller rättare sagt disfunktionella kulor)

  • Derp

   Dysfunktionella* Men ja, det är möjligt att hans kulor är dysfunktionella och det kan vara pga. tidigare användande av steroider. Då kommer han inte klara sig nu utan TRT eller steroider. Det lämpligaste sättet är då att köra laglig TRT.  Personligen tror jag inte på att han är ”sjuk”.

Regler för att kommentera på MMAnytt
I kommentarsfältet har kommentatorn juridiskt ansvar för sina inlägg.

De senaste nyheterna

Ovince St. Preux vs. Patrick Cummins bokad för UFC on FOX 15

29 januari, 2015 |

Ännu en match har blivit klar för UFC on FOX 15. Ovince St. Preux tar sig an Patrick Cummins i den lätta tungvikten den 18e: april.
Läs mer

Redaktionen på äventyr: UFC 183 – Öppen träning

29 januari, 2015 |

Åter igen är MMAnytt i Las Vegas för en UFC-gala, men för den första gången är jag; reporter-skribenten Sebastian Vendel-Martinez, ensam och kör ett enmansrace. UFC 183 går av stapeln på lördag, en gala som rundas av med ett möte mellan legenderna Anderson Silva och Nick Diaz. Dessa dagar kommer mina tankar och upplevelser att delas med er läsare i texter jag hoppas ni uppskattar.  Läs mer

UFC

Jon Jones Vs Anthony Johnson planeras för maj

28 januari, 2015 |

Det meddelades för en kort stund sedan att planerna verkar hålla i sig och att matchen mellan Jon Jones och Anthony Johnson med största sannolikhet kommer hållas i maj. Läs mer

UFC

Ingen Nick Diaz på UFCs mediadag

28 januari, 2015 |

Nu är det återigen dags för UFC att dra igång sitt maskineri och man anordnar ännu en gala, UFC 183. Nick Diaz är känd för att komma sent eller helt enkelt strunta i att befinna sig på de platser UFC vill. Läs mer

Krönika: De (o)farliga, (o)rättvisa steroiderna

28 januari, 2015 |

Träna, be, ät dina vitaminer och var sann mot dig själv och ditt land. Var en sann amerikan!”, basunerade Hulk Hogan. Men verkligheten visade sig vara mer komplicerad än så. I dokumentärfilmen Bigger Stronger Faster – The Side Effects of Being American aktualiseras den utbredda steroidkulturen, som är en värld av dubbelmoral, hårda straff och krossade drömmar.

Men vad har steroiderna för bäring på MMA som sport och kultur?

Steroider är lika amerikanskt som äppelpaj”, säger Gregg Valentino och tuggar på ett flottigt köttstycke. Hans biceps, världens största, spänner som badbollar under den tajta tröjan. Mittemot honom sitter Christopher Bell, … Läs mer

MMA

ONE FC ändrar om i årets schema

28 januari, 2015 |

ONE FC har har släppt datum för sina kommande galor, men också ändrat lite i sitt schema och plockat bort ett intressant evenemang.

Läs mer

Diego Sanchez skadad – oturstrenden håller i sig

28 januari, 2015 |

Lättviktsveteranen Diego Sanchez otur fortsätter, Han publicerade idag ett inlägg på sin twitter där han gick ut med nyheten att han under en träning i måndags bröt sitt nyckelben. Med detta fortsätter alltså han senaste tids oturslinje. Läs mer

UFC

UFC planerar gala i Filippinerna

28 januari, 2015 |

Filippinerna verkar vara nästa asiatiska land som UFC planerar att hålla en gala i. Platsen för evenemanget blir den enorma SM Mall of Asia i Pasay.

Läs mer

Pawlak och Jotko klara för matcher på hemmaplan – UFC Fight Night 64

28 januari, 2015 |

UFC har gjort klart för ytterligare två hemmafighters att gå match när UFC besöker Polen för första gången den 11 April. Läs mer

Max Nunes klar för Abu Dhabi Warriors 2

28 januari, 2015 |

Allstars Max Nunes (14-2) är nu klar för huvudmatchen på Abu Dhabi Warriors 2 som går av stapeln den 26 mars.
Motståndare blir ryssen Shamil Abdulkhalikov (10-3) som mestadels har matchats i diverse ryska organisationer.

Läs mer

Kron Gracie: ”Nick Diaz en tuff motståndare för vem som helst”

28 januari, 2015 |

Det är inför helgens nästan osannolikt häftiga matchning som kampsportsvärlden unisont gottar sig i vad som mycket väl kan bli en av de bästa MMA-matcherna någonsin. Anderson Silva beträder äntligen oktagonen igen efter benbrottet i mötet med Chris Weidman för lite mer än ett år sedan då han tar sig an en annan återvändande legend i Nick Diaz. Om man har brasilianskt blod i ådrorna är det inte precis lätt att tippa emot ‘The Spider’, även fast Kron Gracie nyligen gav det ett försök. Läs mer

Makwan Amirkhani: ”Ge mig Dennis Siver”

28 januari, 2015 |

Det krävdes inte mer än en lyckosam UFC-debut för den unge finländaren att be om betydligt högre rankade motståndare. ‘Mr. Finland’ gjorde nämligen klart att han efter helgens vinst över Andy Ogle på svensk mark nu ställt siktet mot en annan europé och det är mycket möjligt att det är en blivande storstjärna vi fick njuta av sent under natten mot söndag. Läs mer

John Dodson: ”Demetrious Johnson håller tillbaka flugviktsklassen”

28 januari, 2015 |

Fina prestationer till trots är det inte många som tycker UFC:s flugviktsmästare gör sitt för att höja intresset för viktklassen. Senast i raden av belackare är ‘The Magician’ som med hela sitt hjärta önskar att ‘Mighty Mouse’ kunde vara lika explosiv utanför oktagonen som i densamma medan han samtidigt medger att det är upp till övriga flugviktare att putta ner honom från toppen. Läs mer

Lorenzo Fertitta: ”CM Punk debuterar mot någon folk känner igen”

28 januari, 2015 |

Mycket har sagts om Phil Brooks efterlängtade debut och av allt att döma kommer snacket även fortsätta tills det att WWE:s före detta världsmästare tillslut kliver in i UFC:s oktagon. Senast var det delägare Lorenzo Fertitta som uppgav att man inte planerar på att ge CM Punk någon lätt resa i det första framträdandet för organisationen då det blir ett relativt välkänt ansikte som välkomnar Punk till UFC.  Läs mer