Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Gå till toppen

Topp

Adblock

MMAnytt är beroende av annonser, men mer beroende av att få möjligheten att visa dom. Tillägg i webbläsare som vanligtvis kallas för ”adblock” hindrar sidor som MMAnytt att fortsätta med sin verksamhet. Det är vanligt att man tror att annonsörer betalar per klick, men de betalar för den totala mängden visningar. Om vi inte får möjligheten att visa annonserna så försvinner en stor de av MMAnytts intäkter som skulle kunna ha gått till vidare utveckling av sidan eller som sponsring till fighter.

Vi förstår varför man börjar använda något för att blockera annonser. MMAnytt arbetar dock ständigt med att endast ha relevanta annonser på sidan, helst något som våra besökare verkligen kan ha nytta av. Detta innebär i sin tur att vi har tvingats tacka nej till annonsörer då vi ej ansett att dom hör hemma här. Det är bara något vi kan göra så länge så många av våra besökare som möjligt faktiskt visar annonserna. Om inte det sker så kommer intäkterna för sidan att gå ner, vilket i sin tur i värsta fall kan leda till att vi inte längre har möjligheten att fortsätta vårt arbete med MMAnytt.

Därför ber vi dig vänligen om att stänga av dessa. Här nedan följer instruktioner om hur man går till väga för det i webbläsaren Firefox.

Tack så mycket!

Med vänliga hälsningar
MMAnytt-redaktionen