Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Gå till toppen

Topp

4 kommentarer

Bibiano Fernandes fortfarande utan kontrakt

BibianoDH_large

Tidigare rapporter menade att Bibiano Fernandes hade skrivit på för UFC och skulle ställas mot Roland Delorme den 31 juli på UFC 149. Därefter kom nyheten att Fernandes skadat sig och att han dragit sig ur den planerade matchen.

Nu verkar det som att skada inte haft med saken att göra utan istället pengar. Enligt MMA Fighting ska Fernandes ha muntligen kommit överens med UFC om den annonserade matchen men kort därefter ska ONE FC ha närmat sig Fernandes och givit honom ett mer lukrativt erbjudande. Valet stod därför mellan mer pengar direkt från ONE FC eller eventuellt mer pengar på sikt i samarbete med UFC.

Fernandes valde inget erbjudande och valde istället att lyssna på sin i sjunde månaden gravida hustru som tydligen tycker att han ska avvakta tills barnet är fött. Med andra ord får vi inte se honom gå match någonstans förrän tidigast i höst.

32-årige Fernandes (11-3) har vunnit tio av sina elva senaste matcher och i hans senaste framträdande blev han DREAMs bantamviktsmästare. Med andra ord har han förhandlingsutrymme då han är en attraktiv fajter att kontraktera.

  • http://www.facebook.com/NickLeroche Nick Nikki Leroche

    kanske dags att skynda på då han redan e 32 . inte så många år kvar av fighting .

  • Hjalmar98

    Vill se han i UFC snart.

  • http://www.facebook.com/people/Joel-M-Lindmark/577051460 Joel M Lindmark

    ”Fernandes valde inget erbjudande och valde istället att lyssna på sin i sjunde månaden gravida hustru som tydligen tycker att han ska avvakta tills barnet är fött.”Vis man :)

  • Pingback: Antonio Rodrigo Nogueira skadad, Shawn Jordan ersätter mot Cheick Kongo på UFC 149 | MMAnytt.se()

Regler för att kommentera på MMAnytt
I kommentarsfältet har kommentatorn juridiskt ansvar för sina inlägg.

De senaste nyheterna

Video: Se höjdpunkterna från helgens KSW

26 maj, 2015 |

KSW 31 gick av stapeln i helgen. Huvudmatchen var mellan Mariusz Pudzianowski och Rolles Gracie. KSW har släppt en video med höjdpunkterna från galans tre mest underhållande matcher. Videon kan du se här nedan. Continue reading “Video: Se höjdpunkterna från helgens KSW” »

Hector Lombard vill möta Josh Barnett på Metamoris

26 maj, 2015 |

Hector Lombard och Josh Barnett befinner sig i olika viktklasser men har sedan länge haft problem med varandra. Konflikten startade när Lombard började träna på CSW samma gym som Barnett. Continue reading “Hector Lombard vill möta Josh Barnett på Metamoris” »

Veckans kommande höjdpunkt: The Natural Born Killer återvänder mot en alldeles perfekt motståndare

26 maj, 2015 |

Och det ser ut att bli en häftig återkomst. Minst sagt. Då och då bokas matcher som inte kan sluta i mycket annat än galenskap. Stilar, vad som står på spel och rätt stund i tiden resulterar i en sorts perfekt storm som helt enkelt är för bra för att vara sant. Vilket tar oss till veckans höjdpunkt – Carlos Condit mot Thiago Alves. Ni måste skämta?!  Continue reading “Veckans kommande höjdpunkt: The Natural Born Killer återvänder mot en alldeles perfekt motståndare” »

Hacran Dias och Chas Skelly möts på TUF Brazil 4-Finalen

26 maj, 2015 |

En sjätte match blev under dagen klar för UFC:s kommande gala i Florida efter att Hacran Diaz annonserat ett möte mot Chas Skelly på sociala medier. De två fjäderviktarna gör sitt bästa för att slå sig fram i en av UFC:s tuffaste viktklasser och det ser med andra ord ut att bli en underhållande match man bjuder på i slutet av nästa månad.  Continue reading “Hacran Dias och Chas Skelly möts på TUF Brazil 4-Finalen” »

Se The MMA Hour: Avsnitt 283 LIVE kl 19.00

26 maj, 2015 |

Ariel Helwani kör varje vecka sin podcast The MMA Hour och nedan så kan du se måndagens avsnitt LIVE med start kl 19.00. Gäster för den här gången är Chris Weidman, Daniel Cormier, Benson Henderson, Joanne Calderwood, Bobby Green, Sara McMann och Dave Meltzer. Continue reading “Se The MMA Hour: Avsnitt 283 LIVE kl 19.00” »

Ronda Rousey drömmer om en supermatch – mot Jon Jones: ”Bryan Caraway är ganska irriterande också”

26 maj, 2015 |

Ronda Rousey har inte gjort sig känd för att hålla tillbaka vad gäller utmaningar, förutsägelser och kontroversiella ämnen. Trots att frågan kring MMA-matcher mellan könen dött ut lite väckte hon nyligen liv i densamma då hon delade med sig av drömmatcher, om än på ett skämtsamt sätt. Uppenbarligen räcker den kvinnliga sidan av sporten inte till för ”Rowdy” som nämnde både Jon Jones och Bryan Caraway som drömmotståndare.

Continue reading “Ronda Rousey drömmer om en supermatch – mot Jon Jones: ”Bryan Caraway är ganska irriterande också”” »

Nate Diaz ”chillin” och ”smoking weed” med Cypress Hill-rapparen B-Real

26 maj, 2015 |

Nate Diaz är i farten igen och självfallet är det till UFC:s förmodade förtret. Lättviktaren postade nyligen en bild på Twitter sida vid sida med en av rapgruppen Cypress Hills frontfigurer följd av ett par minst sagt kontroversiella hashtaggar. Eller nja, med tanke på att det är en av Diaz-bröderna vi pratar om är det kanske inte särskilt kontroversiellt trots allt.  Continue reading “Nate Diaz ”chillin” och ”smoking weed” med Cypress Hill-rapparen B-Real” »

Patrick Holohan och Vaughan Lee möts på UFC Fight Night 72 i Skottland

26 maj, 2015 |

Matchkortet fortsätts att fyllas ut i rask takt inför UFC:s resa till Glasgow och Skottland i sommar. Nu senast handlade det om ett flugviktsmöte mellan två hoppfulla britter då Irlands Patrick Holohan och Englands Vaughan Lee gör upp i SSE Hydro Arena i mitten av juli.  Continue reading “Patrick Holohan och Vaughan Lee möts på UFC Fight Night 72 i Skottland” »

Preliminärt matchkort för UFC Fight Night 71

26 maj, 2015 |

UFC återvänder till San Diego, Kalifornien i mitten av juli med ett matchkort som fortsätter att fyllas ut med intressanta matcher. Continue reading “Preliminärt matchkort för UFC Fight Night 71” »

Chris Weidman till fansen: ”Sluta tvivla på mig”

26 maj, 2015 |

Efter helgens seger var UFCs mellanviktsmästare trött på all tvivel kring sin status som titelhållare i organisationen. Continue reading “Chris Weidman till fansen: ”Sluta tvivla på mig”” »

Nästa veckas UFC – UFC Fight Night 68: Boetsch vs Henderson

26 maj, 2015 |

UFC Fight Night 68 kommer under natten till söndag nästa vecka att gå av stapeln i Smoothie King Center i New Orleans, Louisiana. Huvudmatchen är ett mellanviktsmöte mellan Tim Boetsch och Dan Henderson. I den delade huvudmatchen möts Ben Rothwell och Matt Mitrione i tungvikt.

Alla underkortets sex matcher kan du se på UFC Fight Pass. Kl 01.00 startar underkortet och klockan 04.00 sätter huvudkortet igång. Huvudkortet sänds på C Sports, C More Extreme, C More Play och TV4 Play. Continue reading “Nästa veckas UFC – UFC Fight Night 68: Boetsch vs Henderson” »

Video: Dana White: ”Daniel Cormier är den riktige mästaren”

25 maj, 2015 |

Efter att Jon ”Bones” Jones (21-1) blivit av med sin titel i lätt tungvikt och Daniel ”DC” Cormier (16-1) tagit tillvara på möjligheten att överta bältet då han besegrade Anthony ”Rumble” Johnson (19-5) vid UFC 187 i helgen, så säger organisationens VD Dana White att Cormier är den riktige mästaren trots att Jones besegrade honom i januari. Continue reading “Video: Dana White: ”Daniel Cormier är den riktige mästaren”” »