Wednesday, Jun. 29, 2016

 
468 X 60

Bellator del 1

Skriven av:

|

11 juni, 2012 - 22:12

|

Publicerad i:

|

Klockan ar 8 pa Fredags morgonen och jag ligger och sover nar min manager Ricky Vasques ringer.

Jag: Hallo..?

Ricky: Andreas! What kind of shape are you in?

Jag: Decent, what’s up?

Ricky: I have an opportunity for next Friday!

Jag: What..?!

Ricky: To fight Brian Rogers in Bellators semi final tournament!

Jag: tog en liten paus och tankte lite innan jag svarade ”Let’s do it!”

Hoppade upp ur sangen och skugg boxade mig ner till koket for att fixa frukost till mig och min son Adrian for att sedan skynda till gymmet. I och med att det bara var en vecka kvar till matchen var det mest bara bara att se till att alla tekninker bra, framfor allt att se till att vanster kroken satt, lol ;) Resten av veckan gick mest at att gora olika lakarundersokningar och att ta vikt… hade ju en del vikt att ta, jag visste ju inte om matchen tidigare sa jag var ganska tung…

Val pa plats i Cleveland marktes direkt vem ”dom” ville skulle vinna och kommentarer som ”Thanks for taking the fight on short notice, let try to put on a good show” och i en av intervijuerna forre matchen fick jag fragan ” Are you just here for a pay check?” blev jag rikitgt irriterad och svarade ”FUCK NO, I’m here to FUCKING WIN!” Fick av vikten ganska sa enkelt, har gjort det nagra ganger nu sa det blir enklare for varje gang, och vi kommer till invagningen. Trott, svag och irritead fran borjan att inte nagon ger mig en chans att vinna gar jag upp till vagen och marker att alla i publiken ar Brian Rogers vanner och bu ropen borjar… Flexar och klarar vikten och gar och staller mig pa stallet dom har sagt att jag ska sta. Brian klarar vikten ocksa och publiken ar hog ljud! Brian vander sig imot mig och vi ska gora varan Stare Down. Jag star redo och Brian gar imot mig medans publiken hejar fram honom och han gar rakt in i mitt ansikte, jag tanker inte utan knuffar bort honom. Folk kommer imellan och situationen lugnar ned sig ganska snabbt. Vi aker hem vilar och forsoker att fa tillbaks sa mycket vikt som vi kan. Vaknar pa morgonen och kanner mig stark och laddad, ater frukost och gar tillbaks till sangen och ligger bara och vilar dar tills det ar dax att aka till Arenan. Vi ar dar tidigt sa jag lagger mig pa mattan i varan omkladnings rum och forsoker att sova lite till. Min match borjar narma sig och vi lindar mina hander och varmer upp. Dom ropar pa mig och jag ar redo och sjalv fortroendet ar pa topp!

Jag star och vantar ”bakstage” och dom sager ”in 5 min you’re up”. Det roliga med platsen jag star ar att publiken hogst upp pa laktaren kan se mig och borjar skrika alla tankbara elaka saker… ”we know you can hear us fagget, you gonna get knocket out” ar vad som kommer till minnet mest, lol! Forsoker att inte bry mig och ler och tanker pa hur jag ska vinna, kanner mig valdigt fokuserad! Val inne i buren kan jag skarma av publiken mer och laser mitt sikte pa Brian. Matchen borjar i hogt tempo, Brian ror sig snabbt och explosivt. Forsta ronden kanns kort och avslutas med mig i Brians guard. Jag far in nagra skona traffar precis innan klockan gar av. Andra ronden borjar i hogt tempo ocksa men nu marker jag att Brian borjar sakta ner och nar han tar ett steg tillbaks efter sina attacker och slapper handerna och tar ett ljupt andetag vet jag att jag har honom! Brian drar pa ett par ganger till och jag vantar pa ”ratt” lage som kommer i slutet av ronden, Brian tar ett steg tillbaks och jag foljer efter. Jag slar en hoger, mest for att folja upp med vanstern, och drar pa med vanstern sa hart jag kan! Brian faller och jag vill vara saker pa att han inte staller sig upp igen och foljer efter med nagra ”Hammer fist”! Matchen ar over och jag star som vinnare efter 3:34 i andra ronden

 

Bellator del 1 ”eftersnack” kommer snart!

Har ni nagra fragor angande denna match, lagg en kommentar och jag tar upp det i ”efter snack”

Dela denna artikel

Relaterade nyheter

Om skribenten

Avatar of Andreas Spång

Andreas Spång

 • http://www.facebook.com/christopher.storm.792 Christopher Storm

  Vad kostar en sån här resa ungefär? Jag tänker främst på boende och träningen. Säg om man t.ex. väljer att hyra något rum alternativt mindre lägenhet någonstans i närheten av gymmet.

  I övrigt, sett lite youtubeklipp på dig, ser jävligt duktig ut, lycka till i framtiden!

 • Kiltcalle

  Äh, läs HP Lovecraft istället.

  • Oliver Enkamp

   Hehe fast det är inte lika spännande när man vet vem som hittat på allt ;)

 • Martinezia

  Podcasten med Daniele Bolelli är grym, även alla med Bryan Callen, sjukt insiktsfull snubbe. Avsnitten med Jason Silva är bra som fan också. Vill du mest skratta och höra bra och roliga historier ska du lyssna/kolla på avsnitten med Bert Kreischer!

  • Oliver Enkamp

   Tack för tipsen!

 • rasmus

  Kolla upp det där med Ancient Aliens lite nogrannare. Det är BS att vi inte vet hur pyramiderna byggdes precis som det är BS att det skulle krävas laser vid Puma Punku. Laserteorin bygger på att stenarna är granit vilket inte stämmer då stenarna är sandsten och inte alls så hårda som dessa ”forskare” påstår i Ancient Aliens.

  • Oliver Enkamp

   Aha, där ser man. Har inte hunnit kolla upp det något mer än, men kan tänka mig att det du säger också tas upp i ovanstående dokumentär.

 • Lallarn

  I podcast nummer 255 med Duncan Trussell snackar de också mycket om sånt. Tyckte den var väldigt intressant.

 • Slirre

  Podcasterna med Shane Smith från Vice är i min mening dem bästa podcasterna med Daniele Bolelli som stark tvåa! Sen kan jag väl rekommendera Vice’s youtubekanal också!

 • http://www.facebook.com/people/Jack-J-Dawg-Brandt/1298731740 Jack J-Dawg Brandt

  Jag lyssnar på det mesta som Joe gör i Podcast-väg och skulle rekommendera dom med Joey Diaz om du vill ha sjuk humor och ren galenskap, Bolelli är sjukt intressant, duncan trussel om du vill höra om droger och spirit animals, shane smith när det gäller intressant och udda saker. Där har du iaf 2 dagar av lyssnande x)

 • DontTapout

  If you aint high by two in the afternoon, GO FUCK YOURSELF!

 • Aloadae

  Tack till er som tar er tid och dödar såna här myter. Är hjärtligt trött på överdrivna konspirationsteorier och ovetenskapliga historiska skildringar.

  Tyvärr är den här typen av pseudohistoria ofta mer lättillgänglig än lite tyngre vetenskapliga artiklar och litteratur som publiceras, eftersom analyserna av komplexa historiska skeenden fördummas ner till ”utomjordingar gjorde det”.

  Som alltid med sånt här, kan man ta påståendena en för en, och bit för bit – and grind them into dust.

 • Niklas

  Tjena!

  Skulle du kunna tipsa om några bra träningspass/övningar man kan köra om man är två pers? Brukar köra mitsar,stående sparring,mma-sparring och sen rulla.

 • Lallarn

  Jag håller med dig i allt du skriver.
  Sedan om man vill få bort filtning finns det bara en sak att göra, införa straffpoäng för inaktivitet.

 • Venom

  Svårt regelmässigt att få bort filtning. Hur ska domaren döma vem som försöker muskla sig fram och vem som bara ligger och håller? Det är inte alltid lika uppenbart.

 • XPärx Negativ

  det är upp till domaren att döma upp båda parter om inget konstruktivt sker på marken

 • PodoplataSimon

  Tyvärr är i princip allt dom säger i den serien bullshit:
  http://www.youtube.com/watch?v=j9w-i5oZqaQ

 • rasmus

  Joel, du borde ta en titt på Simons video. De mesta som tas upp i Ancient Aliens är rena lögner. Tips: svenska skolan är mer trovärdig än youtube!

 • Oliver Enkamp

  Tack för länken Simon, det där måste jag kolla!

 • DontTapout

  Joe Rogan har pratat om att ha killen som har gjort dokumentären som gäst på sin podcast

Regler för att kommentera på MMAnytt
I kommentarsfältet har kommentatorn juridiskt ansvar för sina inlägg.

• Inga personpåhopp, förolämpningar, spydigheter, fighterbashing, rasism eller liknande.
• Behandla varandra med respekt, och behandla andra så som du själv vill bli behandlad.
• Läs igenom det du skrivit en extra gång innan du postar det.
• Hittar du ett fel i artikeln, ta då kontakt med författaren via mail eller liknande.
• Aggressivitet har ingen plats på den här bloggen, sådant blir vi av med i träningslokalerna.
• Presentera inte spekulationer som fakta. Ha bevis och grund för dina påståenden.
• Alla kommentarer bör tillföra något till diskussionen.
• Frågor om illegala streamar är inte tillåtet.
• Håll er till ämnet. Off topic är inte tillåtet.

Följs inte dessa regler har moderatorer rättigheter att ändra och/eller ta bort ditt meddelande.

Läs en närmare förklaring på reglerna här.