Thursday, Jun. 30, 2016

 
468 X 60

Tillbaks!

Skriven av:

|

07 juni, 2012 - 12:48

|

Publicerad i:

|

Ledsen att jag har varit dalig pa att uppdatera… ska skriva mer nu nar traningen borjar igen!

Sa vad har hant sen matchen? Jag har tagit lite semaster och var i Californien, Laguna Beach nagra dagar och en dag pa Disney Land. Laguna Beach var sa jakla lackert, gillar inte Californien alls men i Laguna skulle jag vilja bo, jag och min fru pratar redan om att aka tillbaks i sommar! Disney Land var ju kul ocksa och min son, Adrian, gick loss pa allt! Skont med lite semester utan att tanka pa traning :) Innan vi akte dit var jag och min bror, Christopher, pa UFC 146 med varan tranare Skip. Skip tranar ju ocksa Dana White sa vi hade platser pa golvet mitt framfor buren, nice! Traffade aldrig Dana denna gang men hans bodyguard halsade att Dana sett bada mina matcher i Bellator och var imponerad, valdigt kul! I Fredags vann varan Danska UFC stjarna Martin Kampmann sin match vilket var jatte kul, jag och Martin har pratat om att borja trana ihop, hans TDD ar ju valigt bra och jag behover ju lite traning pa det… Igar var jag pa min sparringspartner Beibut Shumenov’s match nar han forsvarade sin title i latt tungvikt, han vann pa poang efter att dominerat alla ronder. Jatte kul for honom for nasta match kommer nog att bli mot nagon ”varldsstjarna”!

 

Nasta vecka borjar jag trana igen och mycket tid ska laggas pa brottnings delen, det en del som ska andras i min traning och har lite nya traning partners som ar brottare som ska komma in och hjalpa redan pa Mandag!

 

Avslutar med lite bilder ifran matchen, ha det bra all sa hors vi snart!

 

Dela denna artikel

Relaterade nyheter

Kommer hem
Bra träningsvecka

Om skribenten

Avatar of Andreas Spång

Andreas Spång

Regler för att kommentera på MMAnytt
I kommentarsfältet har kommentatorn juridiskt ansvar för sina inlägg.

• Inga personpåhopp, förolämpningar, spydigheter, fighterbashing, rasism eller liknande.
• Behandla varandra med respekt, och behandla andra så som du själv vill bli behandlad.
• Läs igenom det du skrivit en extra gång innan du postar det.
• Hittar du ett fel i artikeln, ta då kontakt med författaren via mail eller liknande.
• Aggressivitet har ingen plats på den här bloggen, sådant blir vi av med i träningslokalerna.
• Presentera inte spekulationer som fakta. Ha bevis och grund för dina påståenden.
• Alla kommentarer bör tillföra något till diskussionen.
• Frågor om illegala streamar är inte tillåtet.
• Håll er till ämnet. Off topic är inte tillåtet.

Följs inte dessa regler har moderatorer rättigheter att ändra och/eller ta bort ditt meddelande.

Läs en närmare förklaring på reglerna här.