Tuesday, Jun. 28, 2016

 
468 X 60

Brottning…

Skriven av:

|

07 juni, 2012 - 12:49

|

Publicerad i:

|

TJA!

I Mandags borjade jag brottas for forsta gangen! Visst har jag provat lite brottning har och dar men aldrig fattat riktig vad det har varit fragan om..? Nu hade jag 3 duktiga brottare som hade kollat mina matcher och ”hittat” felen jag gjort och ska hjalpa mig bli battre. Lite kul ar att allt jag har gjort tidigare har varit tvartom vad man ska gora, lol! Ahja det kommer bli bra och nu ska vi borja kora 2 dagar i veckan, det kom lite andra killar som brottats tidigare som ocksa vilket gjorde det annu roligare. Jag borjade ocksa trana denna vecka hos Robert Drysdale, vi har tranat lite tillsammans tidigare, och ser fram i mot att fa upp tempot i mitt ”mark game”. Lite kul att igar pa GI passet sag jag 2 ansikten jag kande igen, det var Richard&Ralf Carneborn! Dom kom ifran VM i LA och var och nagra dagar i Vegas. Idag ska jag trana pa ”No GI Pro Only” passet, later spanade ialla fall :)

Det ar lite roligt med ny traningen men mest ar detta for att vad som hande i fora matchen aldrig ska handa igen! Ser fram imot nasta match och att vara en ny battre ”Sweet Swede”!

Tack alla, hors snart!

Dela denna artikel

Relaterade nyheter

Kommer hem
Bra träningsvecka

Om skribenten

Avatar of Andreas Spång

Andreas Spång

  • Bjoern3

    Bra där ! Fortsätt jobba och vinn ! :D

Regler för att kommentera på MMAnytt
I kommentarsfältet har kommentatorn juridiskt ansvar för sina inlägg.

• Inga personpåhopp, förolämpningar, spydigheter, fighterbashing, rasism eller liknande.
• Behandla varandra med respekt, och behandla andra så som du själv vill bli behandlad.
• Läs igenom det du skrivit en extra gång innan du postar det.
• Hittar du ett fel i artikeln, ta då kontakt med författaren via mail eller liknande.
• Aggressivitet har ingen plats på den här bloggen, sådant blir vi av med i träningslokalerna.
• Presentera inte spekulationer som fakta. Ha bevis och grund för dina påståenden.
• Alla kommentarer bör tillföra något till diskussionen.
• Frågor om illegala streamar är inte tillåtet.
• Håll er till ämnet. Off topic är inte tillåtet.

Följs inte dessa regler har moderatorer rättigheter att ändra och/eller ta bort ditt meddelande.

Läs en närmare förklaring på reglerna här.